اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

تزریق واکسن کرونا برای ۶۰ درصد معلمان تهران

تزریق واکسن کرونا برای ۶۰ درصد معلمان تهران مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران ضمن دعوت از همه معلمان از تزریق واکسن کرونا برای ۶۰ درصد معلمان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر محمد صیدلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران پس از بازدید از مراکز واکسیناسون معلمان اظهار کرد: از مجموع ۵۵ هزار و ۹۳۹ همکار فرهنگی استان، ۲۳ هزار و ۸۰۱ نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و با احتساب همکارانی که جزء عوامل برگزاری انتخاب اخیر بوده‌اند که زودتر واکسینه شده‌اند و کسانی که براساس نوبت‌بندی سنی نیز واکسن خود را دریافت کرده‌اند، تاکنون بیش از ۶۰درصد همکاران در طرح واکسیناسیون شرکت کرده‌اند.

 

او با اشاره به اینکه این آمار تا پایان هفته جاری به بالای ۹۵ درصد خواهد رسید، گفت: در کل شهرستان‌های استان تهران ۱۸ پایگاه واکسیناسیون وجود دارد که ۱۱ پایگاه آن مخصوص فرهنگیان است و ۷ پایگاه دیگر با همکاری شبکه بهداشت مناطق و بر اساس نوبت‌دهی، طرح واکسیناسیون فرهنگیان را انجام می‌دهند.

 

صیدلو با دعوت از همه همکاران برای مشارکت در واکسیناسیون توضیح داد: امیدواریم با اجرای کامل این طرح آمادگی لازم جهت ورود به سال تحصیلی پیش‌رو بر اساس تصمیم‌گیری‌های منوط به دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا فراهم شود.

 

گفتنی است واکسیناسیون حدود یک ملیون و ۴۰۰ هزار معلم سراسر کشور به طور رسمی از ۹ مرداد ۱۴۰۰ آغاز شد و به گفته مسئولان وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش حداکثر تا ۲۵ مرداد به پایان می رسد. /همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار